Παραμονή Πρωτοχρονιάς - Ζούπα, Στέλλα; Λουκιανού, Ειρήνη (Σαββάλας, 2005)
Γύρισε τους κύκλους για να σχηματίσεις τις εικόνες και διάβασε για όσα θαυμαστά συνέβησαν μια μαγική Πρωτοχρονιά! Ένα βιβλίο δραστηριοτήτων που βοηθάει το παιδί να αναπτύξει κινητικές, αναγνωστικές και συνδυαστικές δεξιότητες μέσα από μια συναρπαστική πρωτοχρονιάτικη ιστορία!