Τεχνική ανάλυση και risk management - Πιτσέλης, Ζήσης Ευθ. (Ζυγός, 2006)
Το βιβλίο αυτό γραμμένο με απλά λόγια, κατανοητά παραδείγματα και αναλυτικά διαγράμματα, οδηγεί τον αναγνώστη στο κόσμο της Τεχνικής Ανάλυσης. Χρησιμοποιώντας τους κανόνες της μαθαίνει πώς να διαμορφώνει με απλό τρόπο το δικό του ΤRADIG SYSTEM. Επίσης, παρουσιάζονται , πολύ κατατοπιστικά, οι τεχνικές διαχείρισης του επενδυτικού κινδύνου (RISK MANAGEMENT) και ο καθοριστικός ρόλος που έχει ο προσδιορισμός και η διαχείριση του για τη χρηματιστηριακή επιβίωση του αναγνώστη ? επενδυτή.