Ρωμαϊκή βίλα - Morley, Jacqueline (Περιπλάνηση, 2007)
Η σειρά "Περιπλάνηση" σάς ξεναγεί σε μια "Ρωμαϊκή Βίλα". Θαυμάστε τις πολυτελείς αυτές κατοικίες και δείτε πώς χτίζονταν και πώς επιλέγονταν τα ακριβά μάρμαρα και τα υλικά που τις διακοσμούσαν. Ανακαλύψτε πώς ζούσαν οι εύποροι ιδιοκτήτες και οι οικογένειές τους, παρευρεθείτε σε ένα ρωμαϊκό γεύμα και επισκεφτείτε τους μεγαλόπρεπους κήπους, την Αγορά και τα δημόσια λουτρά της αρχαίας Ρώμης. Η Ιστορία ζωντανεύει μπροστά σας χάρη στο τέταρτο βιβλίο της σειράς "Περιπλάνηση"! (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)