[Πρακτικά εκκλησιαστικού δικατηρίου 1891-1907] ([χ.ό.], 1891)
Κώδικας πρακτικών του εκκλησιαστικού δικαστηρίου από 17/ 3/ 1891 έως και 17/ 1/ 1907 επί αρχιερατείας του Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Κωνστάντιου