Πίσω από τα τείχη της σιωπής : η συνεισφορά του ποντιακού ελληνισμού στον πνευματικό τομέα, τα παθήματα των ποντίων μετά τον ξεριζωμό, Πόντος-1821-Πόντος-Κρήτη - Παροτίδης, Φόρης, 1938-1988 (Αφοι Κυριακίδη, 2006)
Η συνεισφορά του ποντιακού ελληνισμού στον πνευματικό τομέα. Τα παθήματα των Ποντίων μετά τον ξεριζωμό. .