The man manual : το λυσάρι για τον άντρα - Papadopoulos, Linda (Διόπτρα, 2007)
Αν βγαίνετε στα πρώτα σας ραντεβού, βρίσκεστε στο αρχικό στάδιο μιας σχέσης, έχετε μια σταθερή σχέση, είστε δεσμευμένες ή υπάρχει ένας άντρας στη ζωή σας, τότε χρειάζεστε αυτό το βιβλίο!