Ιδανικό βάρος = Mayo clinic on healthy weight : όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να διατηρήσετε το βάρος σας σε ιδανικό επίπεδο - Hensrud, Donald D. (Mayo clinic, 2002)
Η διατήρηση ενός ιδανικού βάρους δεν είναι σημαντική μόνο για την εμφάνισή μας αλλά και για την υγεία μας. Ακολουθώντας τις συμβουλές του βιβλίου που κρατάτε στα χέρια σας, θα καταφέρετε εύκολα να φτάσετε και, κυρίως, να παραμείνετε στο ιδανικό για εσάς βάρος. Στο νέο αυτό βιβλίο, που βασίζεται στην εμπειρία των διαιτολόγων και των γιατρών της Mayo Clinic, θα βρείτε έγκυρες, κατανοητές και εύκολες οδηγίες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ελέγχετε το βάρος σας και να εξασφαλίσετε μια πιο προσεγμένη εξωτερική εμφάνιση, καθώς και μια καλύτερη ποιότητα ζωής.