Συζήτηση με το Θεό : ένας ασυνήθιστος διάλογος. - Walsch, Neale Donald (Η Δυναμική της Επιτυχίας, 2007)
Ο πιο ασυνήθιστος διάλογος συνεχίζεται… Αυτό το σαγηνευτικό ντοκουμέντο συνεχίζει να αποκαλύπτει με τρόπο ριζοσπαστικό τις μεγάλες Αλήθειες. Συνεχίζει να απαντά στις ερωτήσεις της καρδιάς και του νου στο μεγάλο ταξίδι της αναζήτησης. Ολόκληρη η τριλογία καλύπτει ένα εκπληκτικό φάσμα θεμάτων, από το πώς να κάνεις τις σχέσεις σου να λειτουργούν, μέχρι τη φύση της έσχατης πραγματικότητας και την κοσμολογία του σύμπαντος. Απαντά στις πιο δύσκολες ερωτήσεις για τη ζωή, το θάνατο, τον έρωτα, το γάμο, το σεξ, το ρόλο του γονιού, την παιδεία, την οικονομία, την πολιτική, την πνευματικότητα, το χρόνο, τη ζωή σε υψηλά εξελιγμένες κοινωνίες σε άλλα σημεία του σύμπαντος, το καλό και το κακό, τους πολιτισμικούς μύθους, τους συντρόφους της ψυχής μας, τη φύση της αληθινής αγάπης… Σου δείχνει τον τρόπο να αποκαλύψεις και να εκφράσεις το πιο λαμπερό μέρος του εαυτού σου.