Ο μασκοφόρος - Krausser, Helmut, 1964- (Δωδώνη, 1997)
Ο «Μασκοφόρος» αρνούμενος να συμμετάσχει σε μια καθολική κοινωνική υποκρισία, αλλά και ανίκανος ωστόσο να αντιπαρατεθεί δραστικά σ αυτήν, μοιραία οδηγείται σε έναν εγκλεισμό που του επιτρέπει την παιγνιώδη απόδραση στο δικό του φανταστικό.