Οι νευροσπάστες Μα.Μο.Τσι - Wolf, Klaus-Peter, 1954-
Παλιότερα, όταν ήθελε κανείς ν' απαλλαγεί από ένα εχθρό, έβαζε να τον καθαρίσουν πληρωμένοι φονιάδες... Στις μέρες μας υπάρχει ευτυχώς το ειδικευμένο πρακτορείο Μα.Μο.Τσι. αποκύημα των εγκεφάλων των: Μαίριλιν Μότσαρτ και Τσινγκις. Η μέθοδος των τριών "πρακτόρων" είναι απλή όσο και ιδιοφυής: ο αντίπαλος οδηγείται σε νευρική κατάρρευση -και μάλιστα με δικά του έξοδα... Ένα μυθιστόρημα που ανατρέπει χιουμοριστικά τα καθιερωμένα κλισέ των αστυνομικών ιστοριών και των θρίλερ.