Δολοφόνος έρωτας - Chacon, Dulce, 1954- (Best seller, 2000)
O «Δολοφόνος Έρωτας» είναι η ιστορία μιας γυναίκας που πάλεψε ενάντια στη φθορά των αισθημάτων και τελικά ηττήθηκε. Δε γνώρισε την ευτυχία στο γάμο αλλά προσπάθησε και ως ένα σημείο κατόρθωσε να επιβιώσει μέσα σε μια νοσηρή ατμόσφαιρα φθοράς και σήψης του έρωτα, σ' ένα περιβάλλον όπου μοναδικός της σύντροφος ήταν η μοναξιά. Μια μοναξιά αδιέξοδη, δίχως παρηγοριά. Μια μέρα, λοιπόν, κουράστηκε και αποφάσισε να τελειώνει με όλα...