Οι μυστικοί εφτά ψάχνουν για την Ελισάβετ - Blyton, Enid, 1897-1968 (Οι μυστικοί εφτά ;, 1993)
Οι Μυστικοί 7 ψάχνουν για ένα κορίτσι που έφυγε απ' το σπίτι του. Η σκανταλιάρα αδερφή του Γιάννη, η Σούζη, κάνει τα συνηθισμένα της κόλπα. Τί να συμβαίνει στους στάβλους και το φως από το φακό που εξαφανίστηκε...