Ανεμοστρόβιλος - Brandewyne, Rebecca (Mira, 1997)
Μια ιστορία γεμάτη μυστικά και ένοχο πάθος, ένα μακρύ, καυτό καλοκαίρι... Πριν από χρόνια ήταν φίλοι, κρυφά απ΄όλους. Ο ατίθασος και επικίνδυνα σαγηνευτικός Ρέντζο Κασαβέτης δεν ταίριαζε στον κόσμο της Σάρα Κινκέιντ... Μα ένα ζεστό καλοκαιριάτικο απόγευμα, όπως άνθιζε το αγιόκλημα, η Σάρα παραδόθηκε στον έρωτά της για το νόθο αγόρι από τις λαϊκές γειτονιές της πόλης. Πού να ΄ξερε ότι, λίγες ώρες αργότερα, ο Ρέντζο θα θεωρούνταν ύποπτος για φόνο και θα το 'σκαγε μακριά, αφήνοντάς την έγκυο… Τώρα, σαν ένας ανεμοστρόβιλος που ορμάει στην επιφανειακά γαλήνια πόλη, ο Ρέντζο γυρίζει πίσω και η επιστροφή του λειτουργεί σαν καταλύτης που αναζωπυρώνει ό,τι είχε αρχίσει πριν από τόσα χρόνια. Γιατί ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ελεύθερος ανάμεσά τους και σύντομα η Σάρα θα βρεθεί στη δίνη του κινδύνου. Πού μπορεί να στραφεί για βοήθεια; Ποιός είναι ο άντρας που είχε αγαπήσει; Ένας ψυχρός δολοφόνος που παίζει ένα διαβολικό παιχνίδι; Ή το μοναδικό λιμάνι όπου μπορεί να καταφύγει σ' αυτή την άγρια καταιγίδα της εξαπάτησης και του ψέματος;