Σώστε τον Σκάμπερ μυστικοί εφτά - Blyton, Enid, 1897-1968 (Οι μυστικοί εφτά, 1993)
Οι Κουώρελς απειλούν να διαλύσουν τους Μυστικούς 7, όταν ένα αξιόλογο μέλος τους αποσύρεται. Αλλά όταν αρχίζουν να εξαφανίζονται τα σκυλιά από το χωριό και πρώτ' απ' όλα το τσοπανόσκυλο του Ματ, και κατόπιν ο Σκάμπερ, τα παιδιά σταματούν να νοιώθουν λυπημένα και ξαναγίνονται οι δυναμικοί ντετέκτιβς!