Οι μυστικοί εφτά στην περιπέτεια του Κέρυ Μπλου - Blyton, Enid, 1897-1968 (Οι μυστικοί εφτά ;, 1994)
Σ' αυτή την πρώτη περιπέτειά τους, οι Μυστικοί Εφτά ακολουθούν κάτι παράξενα ίχνη που τους οδηγούν μέσα απ' το χιόνι, στο παληό σπίτι και στο μυστήριο