Μυστήρια στην οδό Ζουλ Φερύ - Sauterau, Francois (Cascade ;, 1997)
Πέντε φίλοι, κορίτσια κι αγόρια, συναντιώνται μετά το μάθημα για να παίξουν τους Ινδιάνους και ονειρεύονται φανταστικές περιπέτειες. Μια μέρα, ως εκ θαύματος, οι ευχές τους εκπληρώνονται. Οι Ινδιάνοι της οδού Ζουλ Φερύ έχουν τρελαθεί απ τη χαρά τους! Μήπως όμως κινδυνεύουν να καταστραφούν αν χρησιμοποιούν τις μαγικές τους δυνάμεις ανεξέλεγκτες;