Στούπη, Μ. Σ. (2004). Όταν η γη ωοτοκούσε-: αναφορά στην πρώτη εμφάνιση του ανθρώπου επί της γης, στην ομιλία του και στην γένεση της προσωδιακής του γλώσσας : απόπειρα αποδόσεως των φωνηέντων και διφθόγγων με προσωδία. Αθήνα: Δωδώνη.
Παραπομπή Chicago StyleΣτούπη, Μαρία Σ. Όταν η γη ωοτοκούσε-: αναφορά στην πρώτη εμφάνιση του ανθρώπου επί της γης, στην ομιλία του και στην γένεση της προσωδιακής του γλώσσας : απόπειρα αποδόσεως των φωνηέντων και διφθόγγων με προσωδία. Αθήνα: Δωδώνη, 2004.
MLA CitationΣτούπη, Μαρία Σ. Όταν η γη ωοτοκούσε-: αναφορά στην πρώτη εμφάνιση του ανθρώπου επί της γης, στην ομιλία του και στην γένεση της προσωδιακής του γλώσσας : απόπειρα αποδόσεως των φωνηέντων και διφθόγγων με προσωδία. Αθήνα: Δωδώνη, 2004.
Advarsel: Disse citationer er muligvist ikke 100% nøjagtige.