Ο αγριάκος σε δύσκολη θέση - Thies, Paul (Cascade ;, 1997)
Ο Μικρός Αγριάκος και η παρέα του έχουν ζήσει μέχρι τώρα αρκετές περιπέτειες μαζί. Δε φοβούνται ούτε τ μαμούθ ούτε τους φοβερούς Χυτροφάγους ούτε το τέρας της λίμνης. Αραγε θ' αντέξουν σ' αυτη την καινούργια δοκιμασία που ανακάλυψαν οι μεγάλοι σοφοί της φυλής τους; Ποιά είναι αυτή η δοκιμασία; Μα φυσικά το σχολείο! Καινούργιες περιπέτειες περιμένουν τους μικρούς μας φίλους...