Εξωγήινος στην πόλη μας - Missonier, Catherine (Cascade, 1997)
Επειδή έκανε διάφορες κουταμάρες στο μακρινό του πλανήτη, ο Γκαλανόρ εξορίζεται στη γη. Ονομάζεται Μπαστιέν και είναι μαθητής της ΓΜ1 τάξης, χωρίς να διαφέρει σχεδόν σε τίποτα από τους άλλους. Όμως, αμέσως μετά τον ερχομό του, στο χωριό συμβαίνουν διάφορα περίεργα φαινόμενα. Ποιος τα προκαλεί και ποιες περίεργες δυνάμεις τον κατευθύνουν;