Ένα τέλειο μυστήριο - Herlem, Didier (Cascade, 1997)
Οι διακοπές του Αντουάν προμηνύονταν ήρεμες. Έτσι δεν πίστευε στα μάτια του και στ' αυτιά του, όταν η πραγματικότητα ξεπέρασε ακόμα και τα πιο τρελά όνειρά του. Ποιός, αλήθεια, μπορούσε να φανταστεί ότι σ' ένα ειρηνικό κέντρο χειμερινών διακοπών θα μπορούσε να συναντηθεί ένας 'Αγγλος κατάσκοπος με έναν απατεώνα, με μούσι και περούκα και ότι θα συνέβαιναν διαρήξεις, απαγωγές και άλλα περίεργα πράγματα... Ο Αντουάν θα δυσκολευτεί πολύ να βρεί την άκρη του νήματος.