Το πρώτο Πάσχα : η ιστορία του βασιλιά της καρδιάς μας - Σκορδά, Φώτω (Ακρίτας, 2008)
Το φως είναι καλύτερο από το σκοτάδι. Η ζωή είναι καλύτερη απ' το θάνατο. Αυτά ήρθε να μας πει και να μας δείξει ο Χριστός με τη Σταύρωση και την Ανάστασή Του. Κι αν πολλές φορές δεν καταλαβαίνουμε πολλά πράγματα ας ακούσουμε την καρδιά μας. Γιατί εκεί μέσα γίνονται τα μεγαλύτερα θαύματα.