Ο Λάμπρος και τα επτά ποδαράκια της κυρά Σαρακοστής - Σκάλκου-Διαμαντίδη, Νικολέττα (Ακρίτας, 2008)
Τι γίνεται όταν τα φώτα στο δωμάτιο του μικρού Λάμπρου κλείνουν και τα εφτά πόδια της ζυμαρένιας κυρά Σαρακοστής αρχίζουν έναν τρελό καβγά για το ποιο είναι το καλύτερο Θα μπορέσει ο Λάμπρος, ύστερα από εφτά συναρπαστικά ταξίδια, να τα πείσει ότι είναι εξίσου σημαντικά, όπως άλλωστε όλες οι εβδομάδες της Σαρακοστής Όνειρο ή πραγματικότητα Παιδιά αποφασίστε...!