Ταξίδι στη σελήνη - Sauterau, Francois (Cascade, 1997)
Ένα ταξίδι στο βουνό, στη θάλασσα ή στην εξοχή είναι πια κάτι το συνηθισμένο. Η τάξη ΣΤ 2 του Κριστόφ ετοιμάζεται για κάτι το εντελώς διαφορετικό: ένα ταξίδι στη Σελήνη! Ο Κριστόφ και όλοι οι συμμαθητές του είναι ενθουσιασμένοι. Όλα φαίνονται έτοιμα γι' αυτή τη μοναδική εμπειρία. Όλα είναι στη θέση τους, ώστε το ταξίδι να μείνει για πάντα αξέχαστο. Στη Σελήνη όμως περιμένουν πολλές και απρόοπτες καταστάσεις τους νεαρούς Γήινους, ενώ τους υποδέχεται και μια παράξενη μουσική. Σίγουρα δεν πρόκειται να ξεχάσουν ποτέ αυτό το ταξίδι...