Το μυστικό ημερολόγιο - Pernusch, Sandrine (Cascade, 1997)
Η περιέργεια είναι πολύ κακό ελάττωμα. Παρ' όλα αυτά η Όλγα δεν αντιστέκεται στον πειρασμό να διαβάσει το κρυφό ημερολόγιο της μεγαλύτερης αδελφής Μαρίνας, μόλις το ανακαλύπτει. Πρέπει να πούμε ότι η Μαρίνα είναι πραγματικός πονοκέφαλος για την Όλγα, που μαλώνει διαρκώς μαζί της και την καταπιέζει. Το ημερολόγιο της είναι η ιδανική ευκαιρία για να πάρει το αίμα της πίσω.