Ένα φάντασμα στη κατασκήνωση - Pernusch, Sandrine (Cascade ;, 1997)
Η Αλίς κι η Μανταρίν αναχωρούν με τους συμμαθητές τους της Τρίτης Δημοτικού για την κατασκήνωση στην Κορέζ. Το πρόγραμμα τους; Το πρωί γαλλικά και αριθμητική, το απόγευμα ιππασία κι επίσκεψη στην περιοχή και το βράδυ... κυνήγι φαντασμάτων! Οι δύο φίλες, που ονειρεύονταν περιπέτειες και μυστήρια, δε φαντάζονταν τι τις περίμενε...