Πέντε σε μυστικά ίχνη - Blyton, Enid, 1897-1968 (Οι πέντε φίλοι ;, 1993)
Τζούλιαν! Ντικ! Ξυπνήστε! φώναξε η Τζώρτζ με την καρδιά της να χτυπάει σαν τρελλή. Κάτι συμβαίνει! Τα παιδιά ξύπνησαν κι ανακ.άθησαν. Τι μπορεί να ήταν αυτός ο θόρυβος: Νάτος πάλι! Κάποιος προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους Πέντε Φίλους. Ποιος όμως: Και γιατί: Οι Πέντε Φίλοι είναι αποφασισμένοι να διαλευκάνουν την υπ