Ο άνθρωπος ιστορία - Bradbury, Malcolm (Πόλις, 1999)
Ο Ανθρωπος Ιστορία είναι ένας διεισδυτικός και κωμικός απολογισμός του κόσμου των πανεπιστημιακών, διανοουμένων και καλλιτεχνών της δεκαετίας του 70, της εποχής όπου κυριαρχούν η αμφισβήτηση, η σεξουαλική απελευθέρωση, οι ριζοσπαστικές ιδεολογίες.