Μισός αιώνας γυναικείας ψήφου, μισός αιώνας γυναίκες στη Βουλή - Παντελίδου-Μαλούτα, Μάρω (Ιδρυμα της Βουλής των Ελλήνων, 2006)
Η Βουλή των Ελλήνων αποφάσισε να εκδώσει το παρόν βιβλίο με τίτλο "Μισός αιώνας γυναικείας ψήφου, μισός αιώνας γυναίκες στη Βουλή". Η έκδοση αυτή περιέχει μία εκτεταμένη παρουσίαση και ανάλυση της καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Αθηνών Μάρως Παντελίδου - Μαλούτα, η οποία εκθέτει και αναλύει τα ιστορικά γεγονότα με βάση τις έρευνές της και τις εκτιμήσεις της. Επίσης, η έκδοση περιέχει τα βιογραφικά σημειώματα και τις φωτογραφίες όλων των ελληνίδων βουλευτών έως σήμερα, έτσι ώστε να μπορέσουν να γίνουν ευρύτερα γνωστές. [...] (Άννα Μπενάκη - Ψαρούδα.