Πές στον πελαργό να έρθει από το σπίτι : μυθιστόρημα - Μηλοπούλου, Μπέλλα (Άγκυρα, 2005)
Η συγκλονιστική ιστορία μιας γυναίκας που προσπαθεί με την μέθοδο της τεχνητής γονιμοποίησης να μείνει έγκυος και η περιπέτειά της στα κέντρα γονιμοποίησης μέσα από μια συγκινητική κατάθεση ψυχής.