Η πρώτη εμφάνιση : μυθιστόρημα - Τατσόπουλος, Πέτρος, 1959- (Σύγχρονη ελληνική πεζογραφία ;, 1994)
Το μυθιστόρημα αυτό μας ταξιδεύει στον κόσμο του θεάματος και τον καλλιτεχνών και μας τον παρουσιάζει από όλες τις πλευρές του.