Τεχνολογία ηλεκτρικών εξαρτημάτων - Ρήγας, Δημήτριος (Α. Τζιόλας, 1995)
Αντιστάσεις, Πυκνωτές, Λυχνίες, Φωτοστοιχεία, Δίοδοι, Ξηροί Ανορθωτές, Τρανζίστορ, Τhyristors, Κρύσταλλοι, Ολοκληρωμένα Κυκλώματα, Μετασχηματιστές, Πηνία Χαμηλών/Υψηλών Συχνοτήτων, Ηλεκτρονόμοι (ρελέ), Ηλεκτρικά Στοιχεία-Μπαταρίες, Φερρίτες-Σιδηροπυρήτες-Ψύκτρες, Μονάδες Απεικόνισης, Μεγάφωνα, Δισκοί-Μαγνητοταινίες-Κασέτες-Δισκέτες, Pick-up-Μαγνητόφωνα-Compact Disc-DCC-VIDEO, Τυπωμένα Κυκλώματα, Κεραίες, Οπτικές Ίνες, Ηλεκτρονικό Σχέδιο.