15 Αυγούστου 1940, ο τορπιλισμός του ευδρόμου "ΕΛΛΗ" : από τον τύπο της εποχής και άλλα κείμενα - Μανταίος, Πέτρος Στ.; Μανταίος, Πέτρος Στ. (Χθές, σήμερα, αύριο, 2002)
Έχουν κυκλοφορήσει και άλλα βιβλία-λευκώματα, για τον ύπουλο τορπιλλισμό του ευδρόμου «ΕΛΛΗ», αλλά το παρόν είναι πληρέστερο, γιατί εκτός από τα παλιά ντοκουμέντα περιέχει και νέα στοιχεία ιστορικά και μή, ανέκδοτο φωτογραφικό υλικό και την κατασκευή Ηρώου-Μαυσωλείου στην προβλήτα της Χώρας και τα αποκαλυπτήρια αυτού στις 15 Αυγούστου 2002.