Στην κορυφή του λαθρέμπορα - Blyton, Enid, 1897-1968 (Οι πέντε φίλοι, 1994)
Αν ο θείος Κεντίν είχε κλαδέψει την κορφή του δέντρου, η καταιγίδα δε θα το είχε ρίξει πάνω στο Κίρριν Κόττιτζ, και τότε, ο Πέντε φίλοι δε θα χρειαζόταν ν' ανέβουν στην κορυφή του Λαθρέμπορα. Ξαφνικά, εκεί, άρχισαν να συμβαίνουν πολύ παράξενα πράγματα, το ένα μετά το άλλο. Ακόμα κι ο Τίμοθυ πήρε μέρος στη γενική αναστάτωση.