Πέντε λύνουν ένα μυστήριο - Blyton, Enid, 1897-1968 (Οι πέντε φίλοι ;, 1994)
Οι Πέντε Φίλοι βρίσκουν ένα μυστήριο να τους περιμένει στο νησί των ψιθύρων. Στο τέρμα του μυστικού διαδρόμου με τα χρυσά αγαλματάκια και τους άλλους θησαυρούς. Όμως, τι κρύβεται πίσω από τη γωνιά;...