Οι υποβολές των υποβολέων : σε τρείς πράξεις - Μαλκογιάννη, Μαρία (Ελληνικό θέατρο, 1999)
Το δεύτερο έργο της συγγραφέως μετά το Πιο δυνατή και από το θάνατο. Το έργο εκτυλίσσεται σε μια σύγχρονη Αθήνα σε ένα προάστιο. Η γλώσσα είναι απλή και οι άνθρωποι καθημερινοί.