Στον αφρό των κυμάτων - Tomlinson, Theresa (Σύγχρονη λογοτεχνία για παιδιά και για νέους : Συλλογή περιστέρια, 1997)
Ήταν παιδί υιοθετημένο. Κι ονειρευότανε να σταθεί με τη σανίδα του στην κόψη των κυμάτων. Και τότε γνώρισε την ηλικιωμένη κυρία. Παρά τη διαφορά της ηλικίας τους, μπορούσε ο ένας να καταλάβει τον άλλο. Ήταν γιατί είχαν κοινό παρελθόν. Κι ένα παρόμοιο μυστικό.