Αντήχηση απ' το παρελθόν : Δαφνομήλη 35, Σόλωνος 69 : μελέτημα - Βαμβουνάκη, Μάρω, 1948- (Κριτική, μελετήματα, 2007)
"Ένα κείμενο της Μάρως Βαμβουνάκη για τον τραγικό γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά, που όχι απλώς πρέπει να διαβάσετε αλλά να το μελετήσετε."