Περιπέτειες με τη Χόλλυ - Impey, Rose (Σύγχρονη λογοτεχνία για παιδιά και για νέους : Συλλογή σπουργιτάκια, 1996)
Η Χόλλυ, το σκυλάκι μας, δε δημιουργούσε προβλήματα. Όμως του μπαμπά μας του άρεσε να κάνει παράπονα... Όταν αποφάσισε να την πάει σε σχολή εκπαίδευσης σκύλων, η Χόλλυ μάς επιφύλασσε μια έκπληξη.