Φυσικό περιβάλλον και ιστορία της Τήνου - Στουρνάρας, Γεώργιος Κ. (Χθές, σήμερα, αύριο, 2001)
Το γεωλογικό περιβάλλον της Τήνου Περιβάλλον και Τήνος Συνοπτική ιστορία της Τήνου Ιστορικές αναφορές για το περιβάλλον της Τήνου - Σχολιασμός