Το πιθανό μέλλον - Hoffman, Alice (Ξένη λογοτεχνία, 2005)
Τρεις γενιές γυναικών με υπερφυσικές ικανότητες, συμφιλιώνονται με τη ζωή και τον εαυτό τους μαθαίνοντας να αγαπούν. Οι γυναίκες της οικογένειας Σπάροου έχουν υπερφυσικές ικανότητες. Ωστόσο, τα χαρίσματά τους είναι εκείνα που τις κρατούν απομονωμένες από τον κόσμο και τον εαυτό τους? ξεγελώντας τες τις περισσότερες φορές. Η συμφιλίωση και η ελπίδα θα έρθουν μόνο όταν συνειδητοποιήσουν οι ηρωίδες πως το αληθινό χάρισμα είναι η ίδια η ζωή και πως δεν υπάρχει τίποτα πιο μαγικό από την αγάπη.