Τα παιχνίδια της μοίρας - Cox, Josephine (Μίνωας, 2004)
Εγκαταλελειμμένος από τις δύο γυναίκες της ζωής του, ο Ρόμπερτ πρέπει να μεγαλώσει μόνος του τη Νάνσυ και τον Τζακ. Ανίκανος να τα βγάλει πέρα με τον πόνο της απώλειας και την απείθαρχη συμπεριφορά του γιου του, αναγκάζεται να εγκαταλείψει τα παιδιά του. Κι όταν αλλάζει γνώμη και προσπαθεί να γυρίσει κοντά τους, η μοίρα τού παίζει ένα άσχημο παιχνίδι. Παθαίνει ένα φρικτό ατύχημα, τα παιδιά του παραδίδονται σε ένα άθλιο ορφανοτροφείο, ο διεφθαρμένος διευθυντής του πουλάει τη Νάνσυ σε αυτόν που δίνει τα περισσότερα... Ο Ρόμπερτ αναρρώνει από τον τραυματισμό του, αποφασισμένος να κάνει ό,τι μπορεί για να ξαναβρεί τα παιδιά του και τη Μαίρη, τη μοναδική του αγάπη, να παλέψει για να βγει κερδισμένος από τα ανελέητα παιχνίδια τη μοίρας...