Ρήγας Βελεστινλής - Φεραίος - Χρυσούλης, Τάκης (Ελληνικό θέατρο, 1999)
Ο συγγραφέας μέσα από την οικονομία του θεατρικού γεγονότος, προσπάθησε, με απλό καθημερινό διάλογο, με αστείο και σάτιρα, να αναδείξει την εποχή, την προσωπικότητα, το έργο και την επιρροή του Ρήγα, στον Αγώνα του Ελληνικού Εθνους, για την συνειδητοποίησή του και την ελευθερία του.