Στο δρόμο - Cole, Brock, 1938- (Σύγχρονη λογοτεχνία για παιδιά και νέους : Συλλογή κύκνοι, 1996)
Δυο παιδιά ξεκινούν να περάσουν τις διακοπές τους σε μια κατασκήνωση, όταν ένα ανόητο αστείο θα τα μετατρέψει σε δυο φυγάδες. Μια απροσδόκητη περιπέτεια αρχίζει.