Χωρίς ανάσα - Beauman, Sally (Bell best seller, 1998)
«Στη Γαλλία, ένας νεαρός παγώνει από φόβο όταν ένα περιπολικό του κάνει σήμα να σταματήσει στην άκρη του δρόμου. Στο χαρτοφύλακά του μεταφέρει κάτι που πρέπει πάση θυσία να παραδώσει στη Μαρία Καζαρές, τη μεγάλη κυρία της μόδας στο Παρίσι. 'Ενα παρόμοιο, φονικό πακέτο φτάνει σε λίγο στον παραλήπτη του στην Αγγλία…