Αυτοματισμός : υλικά, θεωρία, εφαρμογές - Σωτηράκης, Ηρακλής Α. (Α. Παπασωτηρίου, 1989)
Λεπτομερειακή ανάλυση κατασκευής, λειτουργίας βλαβών των υλικών. Συνοπτική ανάπτυξη γενικών θεμάτων αυτοματισμού. Πλήθος εφαρμογών αυτοματισμού. Χρήσιμοι πίνακες, τεχνικών στοιχείων και υπολογισμών.