Τραπεζικό marketing - Τομάρας, Πέτρος ([χ.ό.], 2003)
«Το βιβλίο αυτό απευθύνεται κυρίως στους σπουδαστές του Τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης των Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων. Είναι γραμμένο για να καλύψει τις ανάγκες του περιγράμματος του μαθήματος "Τραπεζικό Marketing" που διδάσκεται στο Ζ’ εξάμηνο σπουδών. Η ζήτηση και η απορρόφηση αποφοίτων Marketing από τις τράπεζες συνεχώς αυξάνει. Το βιβλίο αυτό συμβάλλει στην προσπάθεια προετοιμασίας και ενημέρωσης των αυριανών στελεχών των τραπεζών γύρω από τα θέματα του Marketing. Είναι προσαρμοσμένο στην ελληνική πραγματικότητα του τραπεζικού τομέα. Η χρήση του βιβλίου δεν μπορεί να περιοριστεί μόνο μεταξύ των σπουδαστών Marketing αλλά μπορεί να επεκταθεί και σε σπουδαστές και επαγγελματίες άλλων ειδικοτήτων».