Εγχειρίδιο ηλεκτρονικής - Kaufman, Milton (Α. Τζιόλα Ε., 1992)
Επανάληψη των Μαθηματικών για Τεχνικούς, Ανάλυση Κυκλωμάτων DC, Ανάλυση Κυκλωμάτων ΑC, Επιλογή Εξαρτημάτων R, L και C, Επιλογή συσκευών με Ημιαγωγούς, Ενισχυτές Ακουστικών Συχνοτήτων, Συντονισμένοι Ενισχυτές, Ανάδραση, Ταλαντωτές,Τροφοδοτικά Ισχύος, Χρήσεις των Μπαταριών και Ειδικά Στοιχεία, Εφαρμογές των Τελεστικών Ενισχυτών, Ψηφιακή Λογική, Σχεδίαση Κυκλωμάτων με τη Βοήθεια Υπολογιστή, Αναλογική-Ψηφιακή Μετατροπή, Ενισχυτές Video, Μικροεπεξεργαστές, Γραμμές Μετάδοσης, Φίλτρα, Κεραίες, Μικροκύματα, Συστήματα Επικοινωνίας, Μετρήσεις, Τεχνολογία Παχέων Φιλμ, Συστήματα Οπτικών Ίνων, Οπτικοί Ανιχνευτές και Δέκτες, Ασκήσεις.