Ανταρκτική : ταξίδι στην άκρη της γης - Αντωνακάκη, Μαίρη (Τροχαλία, 2002)
Ένας ατομικός θησαυρός αλεηλάτητος είναι τα ταξίδια που κανείς δεν μπορεί να ιδιοποιηθεί, κλείνεις τις ημέρες τους στα πιο βαθιά της μνήμης σου ευχάριστα διαμερίσματα και τα ανασύρεις κατά τη διάθεση.