Τα παιδιά του Χίτλερ : η ατελείωτη χρονιά - Heidenreich, Gisela, 1943- (Αυτοβελτίωση : βιογραφίες, 2007)
Μια κοπέλα ταξιδεύει με τη μητέρα της στο Όσλο, όπου το 1943 γεννήθηκε σ’ ένα μαιευτήριο του προγράμματος Lebensborn. Εκεί θα ανακαλύψει “ολόκληρη την αλήθεια” για την καταγωγή της και την εμπλοκή της μητέρας της στην πολιτική των Ναζί.