Η βίβλος του e-banking - Αγγέλης, Βασίλειος Γ. (Εκδόσεις Νέων Τεχνολογιών, 2005)
Τα εναλλακτικά κανάλια των τραπεζών, τα οποία περιλαμβάνονται στον ευρύτερο όρο e-banking, έχουν κερδίσει σημαντικό μερίδιο των συναλλαγών των πελατών τραπεζών. Τι είναι όμως το e-banking; Ποιες συναλλαγές προσφέρει στους πελάτες του; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της χρήσης του; Πώς μπορεί κάποιος να γίνει χρήστης ηλεκτρονικών τραπεζικών υπηρεσιών; Πόσο ασφαλείς είναι οι συναλλαγές; Πώς αντιμετωπίζουν οι ίδιες οι τράπεζες το e-banking; Τι τεχνολογίες χρησιμοποιούνται σήμερα; Ποιες είναι οι μελλοντικές προκλήσεις στο χώρο του e-banking; Απαντήσεις σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα δίνει "Η Βίβλος του e-banking". Το βιβλίο απευθύνεται: ·στον επίδοξο χρήστη του e-banking που επιθυμεί να γνωρίσει το νέο αυτό τύπο τραπεζικής. ·στον πελάτη της Τράπεζας που χρησιμοποιεί ήδη την ηλεκτρονική τραπεζική και θέλει να μάθει περισσότερα για τα εναλλακτικά της κανάλια. ·στο φοιτητή ή σπουδαστή που μελετά και ερευνά την τραπεζική και επιθυμεί να ξέρει πως υλοποιείται το e-banking. ·σε όλο το ανθρώπινο δυναμικό των τραπεζών, που μπορεί να εμπλουτίσει τις γνώσεις του σχετικά με τις νέες δυνατότητες του e-banking και τις νέες τεχνολογίες. ·σε όλους όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν την ηλεκτρονική τραπεζική από τον πιο αρχάριο έως τον πλέον έμπειρο σε θέματα e-banking.